Tedenski horoskop: 14.8 – 21.8

Vir: Avaz.si

Približujemo se novemu tednu, ki prinaša raznolike energije in priložnosti za vse astrološke znake. Preverimo, kaj nam zvezde napovedujejo od 14. avgusta do 21. avgusta.

Oven (21.3. – 19.4.)
Ta teden boste polni energije in odločnosti. Vaša strast in vztrajnost vas bosta pripeljali do želenih rezultatov tako v osebnem kot tudi poklicnem življenju. Bodite pa pazljivi pri komunikaciji z bližnjimi, saj lahko nepremišljene besede povzročijo nesporazume.

Bik (20.4. – 20.5.)
Vaša stabilnost bo ta teden še posebej cenjena. Finančni vidik bo v ospredju, zato premislite o pametnih naložbah in proračunskih odločitvah. Na ljubezenskem področju se vam obeta prijetno presenečenje.

Dvojčka (21.5. – 20.6.)
Vaša radovednost bo tokrat ključna. Osredotočite se na učenje novih veščin in spoznavanje novih ljudi. Socialni dogodki vam lahko prinesejo pomembne stike, ki bodo koristni v prihodnosti.

Rak (21.6. – 22.7.)
V tem tednu se posvetite svojemu notranjemu ravnovesju. Samooskrba in skrb zase sta ključnega pomena. Ne pozabite si vzeti časa za sprostitev in meditacijo, da si napolnite baterije.

Lev (23.7. – 22.8.)
Vaša ustvarjalnost bo zasijala, kar vam bo prineslo nove priložnosti za izražanje in delo. Bodite odprti za sodelovanje z drugimi in sprejmite nove ideje. Na čustvenem področju bodite iskreni do sebe in do svojih bližnjih.

Devica (23.8. – 22.9.)
Ta teden se osredotočite na svoje cilje. Vaša vztrajnost bo nagrajena, vendar se izogibajte perfekcionizmu, ki vas lahko upočasni. Komunikacija bo ključna v odnosih, zato se potrudite biti jasni in razumevajoči.

Tehtnica (23.9. – 22.10.)
Vaša družabnost bo izrazita, zato se udeležite dogodkov in srečanj. Na delovnem mestu boste blesteli s svojo diplomatsko naravnanostjo. Na čustvenem področju pa ne zanemarite svojih občutkov.

Škorpijon (23.10. – 21.11.)
Ta teden se soočite s svojimi strahovi in dvomi. Sprejmite izzive, ki vam jih prinaša življenje, saj vas bodo okrepili in vam dali novo perspektivo. Na finančnem področju bodite previdni in se izogibajte tveganim naložbam.

Strelec (22.11. – 21.12.)
Vaš optimizem bo nalezljiv. Postavite si visoke cilje in sledite svojim sanjam. V ljubezni se bodo stvari odvijale gladko, če se boste odprli za iskrene pogovore.

Kozorog (22.12. – 19.1.)
Ta teden se osredotočite na organizacijo in strukturo. Vaš trud bo prinesel dolgoročne rezultate. Bodite pozorni na svoje zdravje in si privoščite dovolj počitka.

Vodnar (20.1. – 18.2.)
Kreativnost in inovacije bodo vaša vodila ta teden. Sledite svojim idejam in se ne bojte stopiti izven ustaljenih okvirov. Na čustvenem področju boste morda morali premisliti o svojih prioritetah.

Ribi (19.2. – 20.3.)
Vaša intuicija bo močna. Poslušajte svoj notranji glas in sledite svojim občutkom. Finančna stabilnost bo pomembna, zato se izogibajte nepremišljenim odločitvam.

Ne glede na vaš astrološki znak, ta teden je priložnost za rast, raziskovanje in povezovanje z notranjimi in zunanjimi svetovi. Sprejmite izzive in uživajte v energijah, ki jih prinaša ta tedenski horoskop.