Tukaj najdete tedenski horoskop za obdobje od 25.3.2024-31.3.2024

Vodnar: 20.1-18.2

Ljubezen in sreča sta na vaši strani

V začetku tedna lahko pričakujete pomembne spremembe v vašem ljubezenskem življenju. Če ste samski, se vam lahko odprejo nove priložnosti za spoznavanje oseb, ki bi lahko postale pomembne v vašem življenju, ali pa boste morda odkrili, da ste že našli svojo sorodno dušo. Če pa ste že v partnerskem odnosu, boste morda začutili večjo željo po poglobitvi in osrečitvi vašega partnerja.

Ribi: 19.2-20.3

Bližajo se nepredvidljivi dogodki do katerih bodite močni in optimistični

Nekateri nepričakovani dogodki se lahko pojavijo ta teden, kar lahko povzroči presenečenja. Okoliščine bodo nepredvidljive in morda se boste soočili z razmerami, ki se zdijo hladne ali brez čustev. Ključno je, da ostanete mirni in potrpežljivi, saj se lahko hitro vse spremeni, če ohranjate pozitivno naravnanost. Spomnite se, da ste vi tisti, ki krojite svojo srečo, zato prevzemite nadzor nad svojim življenjem in sledite svojim željam in potrebam!

Oven: 21.3-19.4

Pri novi začetkih bodite previdni

Pred vami se odpirajo priložnosti za nove začetke, vendar je pomembno, da ostanete previdni. Ne hitite s prenaglimi odločitvami ali prevelikimi koraki, saj bi lahko to povzročilo več škode kot koristi. Pri tem je ključno, da temeljito preučite vse možnosti in premišljeno izberete tisto, ki je za vas najbolj primerna. Konec tedna bo precej miren, zato ga izkoristite za počitek in zdravljenje morebitnih ran. Posvetite se okrevanju po morebitnih težkih preizkušnjah in si privoščite čas zase.

Bik: 20.4-20.5

Bodite previdni in modri za uspešen teden

Začetek tedna se lahko pokaže kot zelo spodbuden, poln energije in motivacije. To je idealen čas, da se lotite iskanja novih hobijev, postavljanja ciljev in izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo. Vaša intuicija bo izjemno močna v tem obdobju, zato je pametno slediti njenim napotkom na poti k uspehu. Če se boste znajdli v dvomih ali negotovosti, bo vaša intuicija vaš zanesljiv vodnik pri sprejemanju pravih odločitev in razjasnitvi morebitnih dvomov.

Dvojčka: 21.5-20.6

Svetlejši časi so na poti

Začetek tedna se lahko izkaže za zahtevnega in polnega stresa. Morda se bodo težave in skrbi kopičile, kar lahko oteži nadaljevanje vaše poti. Možno je, da boste občutili, da ste se znašli na napačni poti. Konec tedna pa bo prinesel olajšanje in sprostitev. Začutili boste, kako se breme skrbi postopoma odstranjuje z vaših ramen. Z zadovoljstvom boste opazovali, kako se vaši trudi začnejo obrestovati.

Rak: 21.6-22.7

Teden bo čustveno hladen

Prihajajoči teden se bo začel z zmanjšano energijo. Pripravite se, da boste morali redno skrbeti za sprostitev in ohranjanje pozitivnega razmišljanja. Ključno je, da se osredotočite na čiščenje negativnih energij skozi celoten teden. To lahko dosežete s pomočjo meditacije, joge, časa preživetega v naravi ali drugih tehnik, ki vam pomagajo pri sproščanju. Čeprav se lahko pojavijo izzivi, vam bo to obdobje prineslo tudi priložnost za učenje. Bodite pozorni na lekcije, ki vam jih bo življenje ponudilo.

Lev: 23.7- 22.8

Pri odločitvah sta pomembna modrost in previdnost

Začetek tedna bo prijeten in lahko pričakujete, da vam bo nekaj ali nekdo prinesel veliko zadovoljstva. Spomnite se svojega notranjega otroka in mu zagotovite tisto, kar mu morda v preteklosti ni bilo na voljo. Konec tedna bo odličen čas za čiščenje negativnih energij in opuščanje slabih navad. Poskusite vpeljati nove, zdrave navade. Morda se boste soočili tudi z izzivi v ljubezenskih ali prijateljskih odnosih.

Devica: 23.8-22.9

Osredotočite se na obilje in bodite hvaležni

Začetek tedna obeta prijetno in mirno vzdušje. Ta čas izkoristite za delo na svojih načrtih ter gradnjo prihodnosti. Pomembno je, da ostanete hvaležni za tisto, kar že imate, saj bo to privabljalo še več pozitivnega v vaše življenje. Konec tedna pa se lahko pokaže bolj napet. Morda boste ujeti v začaranem krogu ali pa se boste težko spoprijeli z resnico. Ključno je, da ostanete močni in pogumni ter se soočite z izzivi in ovirami, ki se pojavijo. To vam bo prineslo olajšanje in omogočilo napredovanje.

Tehtnica: 23.9-22.10

Ta teden bo obarvan s polno sreče in uspeha

Ta teden obeta obilico sreče in uspeha, ki se bo začela že v začetku tedna in vas spremljala vse do konca. Presenetljive trenutke sreče lahko pričakujete že na samem začetku. Pomembno je, da ohranjate stik s svojim notranjim otrokom, ga negujete in mu izkazujete ljubezen, saj bo to le še povečalo občutek sreče v vašem življenju. Protikonec tedna se bo izkazal, da se vse dogaja v skladu z vašimi pričakovanji, kar bo še dodatno okrepilo vašo notranjo moč. S temi pozitivnimi spremembami postajate neustavljivi na poti do uresničitve svojih želja.

Škorpijon: 23.10-21.11

Ne dopustite si, da bi vam kdo pokvaril dobro voljo

Začetek tedna bo prijazen in poln radosti. Namigujemo, da namenite čas svojim najbližjim ter obudite lepe trenutke iz preteklosti. Morda se bo v vaše življenje vrnila oseba iz preteklosti, vendar je odvisno od vas, ali ji boste ponovno odprli vrata. Prihajajoči konec tedna lahko prinese občutek tesnobe in napetosti. Pomembno je, da si privoščite dober počitek ter ohranite pozitivno razmišljanje.

Strelec: 22.11-21.12

Prevzemite nadzor nad svojim življenjem in prisluhnite intuiciji

V tem tednu se lahko znajdete v situaciji, kjer boste začeli obžalovati nekatere dogodke ali odločitve iz preteklosti. Vendar je ključno, da se ne zatopite v žalovanje in obžalovanje, saj bi vam to le odvzelo dragoceno energijo. Namesto tega se osredotočite na prihodnost in na korake, ki jih lahko naredite, da jo izboljšate. Ne odlašajte s soočanjem s težavami, ampak se aktivno lotite njihovega reševanja, kar vam bo omogočilo lažji napredek v življenju. Poskrbite, da bo vaša pot jasna in brez ovir, kar vam bo pomagalo razlikovati med pravilnimi in napačnimi odločitvami.

Kozorog: 22.12-19.1

Poiščite modrost v sebi in najdite čas zase

Ta teden se vam lahko ponudijo nove priložnosti ali pa se lahko znajdete pred novimi začetki. Ne glede na to, kaj se vam ponuja, je pomembno, da si vzamete čas za premislek in temeljito pretehtate vse možnosti, preden sprejmete kakršno koli odločitev. Hitre odločitve bi lahko kasneje prinesle težave. Zato bodite potrpežljivi in odprti za modrost, ki se vam ponuja v življenju. Pomembno je tudi vedeti, da bodo odgovori prišli k vam, ko boste pripravljeni nanje. Med tednom boste morda raje preživljali čas sami in si nabirali energijo.