Ti dve hrani, ki ju Jennifer Lopez nikoli ne je: Je to skrivnost njenega videza?

Vir: Instagram

Jennifer Lopez pravi, da se za dobro postavo zahvaljuje predvsem svoji predanosti gibanju, ki ga nikoli ne izpusti, pa tudi zdravi in ​​raznoliki prehrani. Čeprav je stara 54 let, je J.Lo še vedno videti senzacionalno in prisega, da se lahko zahvali gibanju in prehransko bogati hrani, ki jo redno uživa.

Kot poroča Women’s Health, mora vsako jutro piti vodo z limono, ki pospeši njen metabolizem in spodbuja hujšanje. Za zajtrk ima najraje grški jogurt s sadjem, medtem ko je njena najljubša jed za kosilo piščančje ali puranje meso. So pa tudi živila, ki jih ne mara, zato jih nikoli ne uživa.

Kot je medijem nekoč izdal njen osebni kuhar Kelvin Fernandez, Jennifer Lopez ne mara jesti lososa in jagodičevja. Člani njene družine obožujejo ta živila, ona pa jih ne je, piše Index.hr.

Jennifer rada je ribe, nikakor pa ne prenese lososa. Ko ga pripravim za njeno družino, ji moram vedno postreči še kakšno drugo ribo, kot sta brancin ali trska, je razkril Fernandez. Prav tako sovraži jagodičevje, ki je najljubši prigrizek njenih dvojčkov.

Avtor: A.V.