Tomašič: Priti mora do spontanega shoda proti revščini

Boris Tomašič (vir: arhiv)

“Prodajajo vam floskule, govorijo, kako so dobri. Vsi mediji jih hvalijo. Vi imate pa vsak dan manj denarja. Mogoče nominalno, po številkah enako, ampak manj si lahko privoščite. Ne se hecat, ne nasedat, kuhajo vas kot žabe, propagirajo, kako so super. In celo tedaj, ko ta vlada sprejme enake ukrepe kot Janševa, jo hvalijo, prejšnjo vlado so pa kritizirali. Treba se bo začet izpostavljat in udeleževat mirnih shodov in tej vladi povedat “dovolj je bilo”.

Priti mora do spontanega shoda proti revščini. Ker to, kar dela ta vlada, nas pelje direktno v revščino. Režejo vse tiste, ki malce več zaslužijo, da bomo vsi na minimalni plači. Zapomnite si: STOP revščini. Ne dovolimo, da ta vlada spelje program “vsi enaki, vsi revni”. Razburjanje doma na kavču ali za “šankom” ne zadostuje,” je bil tokrat odkrit TV-voditelj Tomašič. 

Tokratna oddaja Kdo vam laže?, pod vodstvom Borisa Tomašiča, je bila posebna, počitniška izvedba.

Uvodoma se je Tomašič zahvalil vsem, ki navkljub diskreditacijam naše medijske hiše vztrajajo in pomagajo z donacijami. “Naj povem zelo pomembno informacijo in ta je sedaj dokončna: Veliki zbor podpornikov Nove24TV ne bo 17. septembra in ne bo v Lenartu, čemur botrujejo tehnični zapleti, ampak v soboto 24. 9. 2022 (en teden pozneje), na Visokem pri Škofji Loki na Tavčarjevi domačiji.”

“Dogodek je načrtovan za 12. uro.” Kot je obljubil Tomašič bo na kraju dogodka zabava z ansambli.

Več o tem lahko preberete na povezavi: Nova24TV

M. P.