V dom dr. Nine Krajnik vdrli novinarji globoke države, na domu dr. Jožeta Možina poskus vloma

Dr. Nina Krajnik in dr. Jože Možina (vir: Zajem zaslona)

“V moj dom so nepovabljeni in brez dovoljenja vdrli novinarji globoke države. Za svoje zle namere so maltretirali tudi mojega tasta, ki je v visoki starosti in bolan. Zato vse prijazno pozivam k spoštovanju dostojanstva soljudi. Naša svoboda je vedno omejena s svobodo drugega.”

Tako je včeraj na Twitterju zapisala dr. Nina Krajnik, izjemna sogovornica dr. Jožeta Možine v intervjuju na TV Slovenija.

Odzivi so bili številni in ogorčeni, dr. Jože Možina pa je dodatno še zapisal:

“Drži se Nina!! Pri nas pa smo imeli konkreten poskus vloma, nenavaden tudi za policiste. Brez skrbi, vse gradivo je na varnem. Očitno gre ob sramotenju in maltretiranju še za zastraševanje drugače mislečih .. so to novi obrazi svobode?”

Kdo je dr. Nina Krajnik in kaj je povedala na TV Slovenija?

Pionirka lakanovske psihoanalize v Sloveniji, dr. Nina Krajnik, je bila prejšnjo nedeljo gostja v intervjuju na TV Slovenija. Brez dlake na jeziku je »klinično diagnosticirala« sodobno slovensko družbeno stvarnost. Poudarila je vladavino globoke države, ki je pravzaprav »plitva«, kot pravi, saj dominira povsod okoli nas, tako v politiki, kulturnih ustanovah kot v medijih.

Omenila je levičarsko privatizacijo poglavitnih družbenih sistemov, pri čemer opozarja na pomenski obrat, ko se privatizerji, torej tisti, ki so del strukture in glavnega toka, nato skozi svoje dominantne medije predstavljajo kot levičarji, skrbniki interesov malega človeka …

Kot tipičnega predstavnika leve privatizacije, ki jo podrobno pojasni v pogovoru, je Krajnikova omenila novega predsednika vlade Roberta Goloba. Opozorila je na razmah »divje svobode«, ko si prevladujoče klike jemljejo pravico do sramotenja, etiketiranja, dehumanizacije tistih, ki mislijo drugače in za katere menijo, da jih ogrožajo.

Rezultata povedanega so uvodoma omenjena vdor in poskus vloma.

M. P.