V napadih na Snežiča znova vpletena zakonca Kos in bošnjaški medijski plačanec Avdić

Tjaša Slokar Kos, Avdo Avdić in Drago Kos. (vir: Nova24tv.si)

Drago Kos ne počiva. V največji komercialni medijski hiši v Sloveniji, POP TV, prek svoje žene in glavne urednice informativnega programa Tjaše Slokar Kos še naprej odreja medijske napade.

V zadnjih mesecih je žrtev neutemeljenih medijskih diskreditacij iz Kranjčeve davčni svetovalec in strokovnjak Rok Snežič. Vendar pa so se nekateri ujeli na delu.

Nova24TV danes razkriva vpletenost Tjaše Slokar Kos, Draga Kosa, bošnjaškega novinarja Avda Avdića in direktorja bosanske obveščevalne varnostne službe OSA Osmana Mehmedagića.

Snežič zaradi medijskega konstrukta že napoveduje kazenski pregon Avdića.

Navedeni so v članku, ki ga je v Sloveniji veselo delila tudi Tanja Fajon, napisali, da je spomladi 2019 Državna agencija za preiskavo in zaščito Bosne in Hercegovine (SIPA) zaradi pranja denarja prijavila državljane Bosne in Hercegovine. Po njihovih besedah sta za vsemi posli stala prijatelja sedanjega predsednika vlade RS, Rok Snežič in Miran Vuk. Vse to pa je “razkril” novinar spletnega portala Istraga.ba Avdo Avdić.

V članku je navedel kopico imen in nakazal, kako naj bi potekale denarne poti. A po objavljenih povezavah celotna afera ne drži vode.

Gre za še en brezuspešen poskus režiserjev tranzicijske levice, ki je aktivirala bošnjaškega novinarja Avdića.

Več o tem lahko preberete tukaj: Ujeti na delu: 

Še dokaz: Člani uredniškega odbora spletnega portala Istraga.ba:

M. P.