Za internista Knaflja kristjani “srednjeveška farška golazen”

Rihard Knafelj v času javljanja v četrtkovo TV Tarčo na nacionalni televiziji. (vir: zajem zaslona)

Ne samo, da je internist v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana, Rihard Knafelj, na svojem Facebooku namigoval, da kristjani ne potrebujejo respiratorja, ker na njih pazi Jezus, zdaj je razkrito, da je že pred dvema letoma kristjane označil za “srednjeveško farško drhal”.

Za Knaflja smo tudi že ugotovili, da je daleč od politično neodvisne osebe, saj je bil svetovalec Šarčeve LMŠ in kandidat te stranke za ministra za zdravje. Zdaj pa se tudi vse bolj kaže, da gre tudi za moralno precej sporono osebnost.

Knafelj je znan tudi kot velik nasprotnik vlade Janeza Janše, slednjega je zmerjal kar z Afolfom Hitlerjem in führerjem.

Nadalje se čedalje bolj kaže, da ima Knafelj pri vseh svojih javnih nastopih, predvsem v TV Tarči na nacionalni televiziji, tudi lastne poslovne interese. Rihard Knafelj ima namreč od 1. decembra 2015 registrirano popoldansko dejavnost za izobraževanje in poslovno svetovanje. Ob službi internista v UKC Ljubljana je torej še samostojni podjetnik. Zdaj se tudi razkriva, da naj bi bil njegov tesen prijatelj zaposlen v podjetju, ki ga Knafelj protežira za nakup ventilatorjev.

Dosje Rihard Knafelj se tako zelo polni, v UKC Ljubljana pa o tem še vedno molčijo.

V nadaljevanju objavljamo nekaj fotografij s Knafljevega Facebooka. Nekateri sicer navajajo, da je nekatere stvari s svojega zidu izbrisal, vendar pa drugi sporočajo, da jih je le zaprl za širšo javnost, prijateljem pa so te še vedno vidne.

Zapis iz leta 2018, ki se je nanašal na Mateja Tonina.

Rihard Knafelj (vir: Facebook)

M. P.