Zaključna seja 14. vlade in zahvala premierja Janše

Zaključna seja 14. Vlade RS pod vodstvom Janeza Janše.

Vlada pod vodstvom Janeza Janše se je sinoči zbrala na 124. zaključni redni seji. Premier Janša je po seji na Twitterju objavil nekaj fotografij in zapisal:

 

“Hvala ministricam in ministrom ter njihovim ekipam in vladnim službam za predano delo in garanje v 2 letih pandemije, okrevanja, vodenja Sveta EU in boja za blaginjo Slovenije. Rezultati govorijo.”

Rezultati dela odhajajoče vladne koalicije so res izredni. To potrjujejo tudi komentarji pod zapisom Janeza Janše na Twitterju.

Sledilci so zapisali:

– To je bila po efektivnosti, gospodarski in politični sposobnosti ter v zelo težkih okoliščinah pandemije, daleč najbolj sposobna vlada ki jo je kadarkoli imela Slovenija.

– Hvala Vlada RS za dobro opravljeno delo v težkih okoliščinah in časih, ko nihče ni točno vedel, kaj in kako je treba narediti.

– Iskrene čestitke gospod Janez Janša in celotni Vladi RS za odlično vodenje Slovenije v času covid krize in odlično vodenje sveta EU. Obenem kapo dol, da ste se uspešno zoperstavili najhujšemu virusu, t.j. komunističnemu virusu, ki je v obliki komikolesariata hotel zrušiti vlado.

– Hvala vam, spoštovani predsednik vlade RS.

– Hvala vsem vam, ne bomo pozabili.

– Vsa čast in slava na veke AMEN! BOG ZIVI VAS!

– Zapisani v zgodovino Slovenije kot najboljši. Hvala za vse.

– Hvala vam gospod Janez Janša, hvala ministrski ekipi. Pokazali ste, kaj smo Slovenci sposobni narediti, ko je najtežje. Verjamemo v vas in računamo na vas

– Hvala vam za vse kar ste naredili in kar še boste

– Hvala vam za vse!

– Hvala gospod Janša za neverjetne rezultate in lepe želje še naprej. Veselim se vaše naslednje zmage s SDS v bližnji prihodnosti.. Potrebovali vas bomo v boju pred nami! Na zdravje.

– Hvala predsedniku vlade, ministricam, ministrom, za dve leti upanja, razcveta v izjemno zahtevnem zgodovinskem trenutku in hvala za občutek, da so na čelu naše drage Slovenije ljudje, ki znajo znajo, zmorejo in, predvsem, jim je mar za kvaliteto življenja vseh državljanov. HVALA

– Hvala tudi Vam, gospod Janša

– Hvala za odlično opravljeno delo. Pokazali ste, da v Sloveniji lahko gre tudi drugače. Se vidimo kmalu.

– Hvala Vam in celotni ekipi!

– NAJBOLJŠI ste bili! Hvala.

– Žal mi je, da je narod butast.

– Hvala gospod Janez Janša za uspešno vladanje v tako težkih časih,za vse kar ste naredili za Slovenijo in Slovence. Slovenci smo ponosni na vas!

– Hvala vam gospod Janez Janša! Dokazali ste, da se s pametnim vodenjem, dobro organizacijo in pridnim delom lahko doseže vrhunske rezultate. Slovenija vas potrebuje tudi v prihodnosti.

– Čestitke celotni ekipi za doseženo doma in v tujini. Slovenijo ste postavili na prepoznavno mesto v Evropi in svetu. Postavili ste visoke standarde. Vesel bi bil, če bi jih nova ekipa dosegla. A bojim se, da niti blizu ne bodo prišli. Hvala vam!

M. P.